TOP

Fashion Club 70 start met schoenen van Pretty Ballerinas en tassen van Nunoo

Fashion Club 70 breidt het merkenpakket voor winter 2023-2024 aanzienlijk uit. De Belgische modedistributeur brengt acht nieuwe modemerken. Nieuw zijn onder meer de schoenen van Pretty Ballerinas en de tassen van Nunoo.

Foto: Dirk Alexander voor Fashion Club 70

Bij de kick-off van een nieuw inkoopseizoen hoort wat Fashion Club 70 betreft de introductie van een gloednieuw merkaanbod. De Belgische modedistribiteur verdeelt al zo’n 55 mode- en accessoiremerken uit het midden tot hoge segment en voegt daar nog eens acht merken aan toe. Nieuw zijn de merken Arnaldo Adiansi, Fracomina, Nunoo, Osaka Lifestyle, Pal Zileri, Pretty Ballerinas, Studio Clique en Vicolo.

Schoenen en tassen

In het toch al uitgebreide portfolio van Fashion Club 70 wordt ook het schoenen- en accessoire aanbod verbreed. Het Spaanse label Pretty Ballerinas zorgt dit inkoopseizoen voor de terugkeer van de ballerina in een modern jasje. Volgens Fashion Club 70 past dit merk perfect in een tijd waarin veel trends uit de 00s een comeback maken.

Tassen zijn er voor het nieuwe seizoen nu ook van Nunoo, dat het bedrijf voor België en Luxemburg vertegenwoordigt. Dit Scandinavische merk belooft volgens Fashion Club 70 het it-label te worden voor modieuze en duurzaam geproduceerde handtassen.