TOP

8 nieuwe merken: Fashion Club 70 verbreedt portfolio verder

Modeagentuur Fashion Club 70 voegt voor lente-zomer 2024 acht nieuwe merken toe aan het portfolio. Voor het tweede seizoen op rij zijn dit voornamelijk schoenen- en accessoiremerken.

Beeld: Fashion Club 70

Nieuw zijn schoenenmerken Copenhagen Studios (voor België en Luxemburg), Billi Bi en Kat Maconie en tassenlabels Liebeskind Berlin en JW Pei. Copenhagen Studios staat bekend om de minimalistische schoenontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Het is het tweede merk van Liebeskind Berlin-oprichters Johannes en Julian Rellecke (net als Copenhagen Studios inmiddels ingelijfd door de s.Oliver Group, red.), dat eveneens aan het merkportfolio is toegevoegd. Dit tassenmerk uit Berlijn staat voor tijdloze ontwerpen voor elke gelegenheid.

Hoe opvallender, hoe beter

In tegenstelling tot Copenhagen Studios brengen het Deense Billi Bi en het Britse Kat Maconie meer uitgesproken schoenontwerpen. Vooral voor Kat Maconie geldt: hoe opvallender, hoe beter. Ook opvallend zijn de veganistische designtassen van JW Pei, afkomstig uit Los Angeles. Naast deze labels zijn het high-end denimmerk 3×1 en mannenmodemerk Caruso dit inkoopseizoen toegevoegd aan het portfolio.

Verder breiden merken die de Belgische modeagentuur al vertegenwoordigde de collectie uit. Zo komt Pinko met een breder schoenenaanbod en lanceren Guess en Kurt Geiger badmode. Kurt Geiger komt daarnaast met een assortiment voor mannen en kinderen, plus een collectie riemen.