TOP

Nieuwe licentiehouder voor Brunotti Footwear

Palms & Pines Footwear B.V. heeft de de licentie van Brunotti Footwear verkregen.

Palms & Pines is een initiatief van Oscar Visser en zijn schoolvriend Emiel Strikkers. Oscar werkte al enkele jaren voor Brunotti en wilde footwear collecties van Brunotti nieuw leven in  blazen.

Deze maand is de uitlevering van de eerste tussencollectie en daarnaast is er hard gewerkt om de nieuwe wintercollectie te kunnen presenteren op de aankomende beurzen. Naast de ISLN-beurs in Nieuwegein en de GDS in Düsseldorf presenteert Brunotti Footwear zich op de Young Fashion-beurs in Cast, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd.

De slogan van boardsports- en lifestylemerk Brunotti is: “Feelin’ good has a name”. De casual schoenencollectie is volgens de nieuwe licentiehouder: ‘commercieel voor een sportieve doelgroep’. De collectie is in zijn geheel in Europa geproduceerd.

Naast de vernieuwde Brunotti-showroom in het Brandboxx Sports Business Center in Leusden is er een verkoopkantoor in Waalwijk geopend. Op korte termijn wil Brunotti de schoenencollectie ook in een vaste showroom in Cast tonen. Tot die tijd reizen Oscar Visser en Emiel Strikkers met de collectie door het land.