TOP

Nieuwe sales manager Bulaggi: Sabrina van Wijnberger Fischer

Sabrina van Wijnberger Fischer is sinds 1 maart de nieuwe sales manager bij Arwa BV, het bedrijf achter damestassenlabel Bulaggi. Martin Neele, die een paar maanden geleden begon als international sales director, heeft het bedrijf al weer verlaten.

Van Wijnbergen maakt al ruim drie jaar deel uit van het Arwa sales team en deed in verschillende functies nationaal en internationaal ervaring op. Als nieuwe sales manager is zij verantwoordelijk voor alle sales, zowel nationaal als internationaal. Daarmee neemt zij de functie van Martin Neele over.

Arwa-directeur Arjan Walraven over het vertrek van Neele: “Het bleek helaas geen goede match. Martin verricht geen werkzaamheden meer voor ons bedrijf.” In Sabrine heeft Walraven het volste vertrouwen: “Ze heeft de afgelopen jaren bewezen dat zij veel in haar mars heeft. We delen een ambitieuze visie voor Bulaggi en ik verwacht dat zij, samen met het sales team, de groeipotentie van ons label zal omzetten in daadwerkelijke groei.” Door de promotie van Van Wijnbergen heeft Arwa een vacature voor een account manager Zuid Nederland + export.