TOP

Nieuwe samenwerking: Frans Muller Benelux en Sneakerspoon 

Frans Muller Benelux kondigt een nieuwe samenwerking aan met Sneakerspoon. De makers, 'sneakerheads' van eigen bodem, deden drie jaar lang marktonderzoek en probeerden van alles, zonder succes. Dus gingen ze zelf aan de slag.

Beeld: Frans Muller Benelux X Sneakerspoon

Ze analyseerden sneakers, bestudeerden vormen en materialen en creëerden digitaal ontwerpen. Na 170 materialen te hebben getest, ontdekten ze de ultieme schoenspanner die spanning geeft zonder te overstrekken: de Sneakerspoon. De Sneakerspoon helpt bij het gladstrijken van creases, de vouw die vaak ontstaat in de toe box van een sneaker. Door de juiste spanning op de neus blijft de vorm in tact zonder de hiel te beschadigen. Ook blijft de voering goed, is de kans op schimmel kleiner en stap je gemakkelijk in je sneaker met de ingebouwde schoenlepel.

Sneakerspoon richt zich op het verlengen van de levensduur van sneakers, hierdoor bespaar je geld, maar draag je ook bij aan het verminderen van de afvalberg. De Sneakerspoons zijn verkrijgbaar in de maten Medium (37-41) en Large (42-46) via de webshop van Frans Muller Benelux.