TOP

NLstreets introduceert NLstreets Award

NLstreets strijdt tegen de vervlakking van het winkelaanbod en organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing van de leukste winkelstraat van Nederland.

Tot 11 december 2008 kunnen consumenten via NLstreets  stemmen op hun favoriete winkel en hun favoriete winkelstraat. Op die datum worden de stemmen geteld en de vijf leukste winkels en de vijf leukste winkelstraten via de website en dagblad De Pers bekend gemaakt. Deze genomineerden strijden dan om de titel: “De leukste winkelstraat en leukste ondernemer van Nederland”.

Consumenten die hun stem uitbrengen kunnen een prijs winnen. Het prijzenpakket bestaat uit een waardebon van 500,- euro te besteden in de winnende winkelstraat, en vijf maal een cadeaubon voor een weekendje weg ter waarde van 175,- euro.

Offensief
NLstreets startte vier jaar geleden met het offensief tegen de vervlakking van het winkelaanbod. De website brengt onder meer de winkelstraten in beeld waar hippe boetiekjes en trendy horeca afgewisseld worden met authentieke interieurzaken en ambachtelijke speciaalzaken: straten waar shop-a-holics blij van worden.

Inmiddels zijn er twintig steden, 65 winkelstraten en meer dan duizend ondernemers aan dit platform verbonden.