TOP

Nominatie Schoenservice Bert Regeling voor Beste leerbedrijf van 2010

Schoenservice Bert Regeling uit Dedemsvaart is genomineerd voor de verkiezing Beste SVGB-leerbedrijf 2010. SVGB kenniscentrum organiseert jaarlijks deze verkiezing. Leerling Ricardo van Dalen heeft met trots zijn leerbedrijf voorgedragen.

Zes SVGB-erkende leerbedrijven strijden om de titel Beste SVGB-leerbedrijf 2010 binnen de twee categorieën zelfstandigen zonder personeel en bedrijven met personeel. Schoenservice Bert Regeling is genomineerd in de eerste categorie.

Vakmensen
“Het is toch een stuk waardering,” reageert Bert Regeling, ook bekend van zijn webschoenmakerij Schoenrevisie.nl. “Ik heb altijd al leerlingen begeleid en opgeleid. Je ziet gelijk of de leerling het in zijn vingers heeft. Het is fijn om op deze manier bij te dragen aan nieuwe en goede vakmensen, het is natuurlijk zonde als dit mooie vak verloren zou gaan.”

Interesse
Leerling Ricardo van Dalen heeft zijn leerbedrijf voorgedragen als leerbedrijf 2010. “Mijn praktijkopleider heeft al meerdere leerlingen succesvol opgeleid. Hij neemt genoeg tijd om zijn leerlingen te motiveren en overal bij te assisteren. Bert Regeling toont veel interesse in mijn opleiding en haalt het beste uit mij, zodat ik mijn werk goed kan doen.”

De SVGB maakt op donderdag 28 april 2011 de winnaars in beide categorieën bekend tijdens de bijeenkomst ‘De toekomst is nu, Third Edition’ in Utrecht.