TOP

Patta en Mephisto zijn terug met nieuwe samenwerking

Sneaker- en streetwearstore Patta werkt voor de vijfde keer samen met Mephisto, voor een remake van het bekende Rainbow-model.

Beeld: Violette Esmeralda voor Patta x Mephisto

We weten al langer dat Patta groot fan is van Mephisto’s oermodel, de Rainbow. Een schoen die met recht een cultklassieker genoemd mag worden, vindt de sneakerstore, die alweer voor de vijfde keer met het Franse comfortmerk samenwerkt. Patta wil de Rainbow in een ‘nieuwe setting’ plaatsen en zo onder de aandacht brengen bij een doelgroep die normaal niet zo snel met Mephisto in aanraking zou komen.

Wit en rood

Patta brengt de Rainbow uit in twee kleuren, wit en rood. De witte sneakers hebben een doorzichtige zool, de rode een zool van natuurrubber. De schoenen zijn met de hand gemaakt in Frankrijk en, zoals alle Rainbow-modellen van Mephisto, voorzien van de Soft-Air en Air-Relax technologie voor meer loopcomfort. De sneakers kosten €220.

De Patta x Mephisto Rainbow is nu verkrijgbaar via patta.nl en vanaf volgende week dinsdag ook in de winkels in Amsterdam, Londen en Milaan.