TOP

Pepijn van Bommel wordt commercieel directeur Schoenfabriek van Bommel

Per 1 september 2010 is Pepijn van Bommel benoemd tot commercieel directeur van Schoenfabriek van Bommel. Hij volgt interim commercieel manager Jean Piere Raes op, die zijn carrière voortzet bij kledingmerk G-sus.

Naast Pepijn bestaat de directie van schoenfabriek van Bommel nu uit Reynier van Bommel (algemeen directeur) en Floris van Bommel (creatief directeur). De directie van Schoenfabriek van Bommel bestaat nu uit drie broers en zij vormen de complete negende generatie Van Bommel.

Schoenfabriek Van Bommel bestaat sinds 1734. Meesterschoenmakers Christiaan en Adriaan maakten in die tijd schoenen met de hand. Zij legden de basis voor de reputatie van de huidige Van Bommelschoen.

Van vader op zoon
Negen generaties lang dragen de Van Bommel-vaders hun schoenmakerskennis over op hun zonen. Hetzelfde geldt voor de werknemers van Van Bommel. Al eeuwenlang brengen deze vakmensen hun ervaring en expertise over op nieuwe generaties.

In acht weken productietijd ondergaat elke Van Bommelschoen ondergaat 280 handelingen. Als bekroning op het eeuwenlange vakmanschap mag Van Bommel zich sinds 1952 hofleverancier noemen.