TOP

Samenwerkende winkeliers lanceren TopShoe.nl

De nieuwe online schoenenwebshop TopShoe.nl is op maandag 12 september 2011 in Cast door Dennis Beute, algemeen directeur van ANWR-Garant Nederland, gelanceerd.

Het initiatief voor TopShoe.nl werd anderhalf jaar geleden genomen door Han Landman, eigenaar van Han Landman Schoenmode in Huizen. De webshop is een landelijke samenwerking van 22 ANWR-leden, samen hebben zij 35 vestigingen.

Als klanten vragen hebben of de schoenen willen passen kunnen ze bij één van deze winkels terecht. De één heeft zich gespecialiseerd in high fashion schoenen, terwijl een collega elders in het land zich onderscheidt met een breed aanbod trendy kinderschoenen. Doordat deze zelfstandige ‘stenen’ winkeliers hun voorraadsystemen hebben gekoppeld ontstaat er een bijzonder gevarieerd en breed aanbod.

Grootste assortiment schoenen  
Volgens de initiatiefnemer kunnen consumenten bij TopShoe.nl online met meer dan 250 topmerken, waaronder Floris van Bommel, Tommy Hilfiger, Durea, Björn Borg en Giorgio, uit  het grootste assortiment schoenen van Nederland kiezen. Elke tiende klant krijgt na de eerste aankoop een tegoedbon ter waarde van 25 euro (zolang de voorraad strekt).

Slogan
‘Schoenen met een gezicht’ is de slogan van TopShoe.nl. De deelnemers hebben hiervoor gekozen, omdat de webshop een samenwerking is van ervaren en onafhankelijke schoenwinkeliers met vakkennis. Zij kunnen de service en de garantie bieden die de klant van hen gewend is, zo meent Han Landman.