TOP

Schoenvisie top 5: winkelopeningen [best gelezen 2019]

Deze laatste weken van het jaar blikken we terug op 2019 met de best gelezen artikelen. Vandaag: vijf keer de best gelezen winkelopeningen van 2019.

December is de maand om terug te blikken op het afgelopen jaar en het samenstellen van lijstjes. Deze laatste weken van 2019 kijken we terug door middel van enkele thema’s en we sluiten af met de best gelezen artikelen van het hele jaar. Vandaag blikken we terug met de best gelezen artikelen over winkelopeningen.

Van de mode- naar de schoenenbranche. De eigenaren van modezaak Glamz Men & Women in Weert misten een modieuze schoenenzaak in hun stad en besloten zelf in dat gat te springen met de nieuwe schoenenwinkel Shoezz by Glamz. De nieuwe zaak opende in het pand waar voorheen Andre Coolen Schoenmode gevestigd zat. Schoenvisie nam ook een kijkje in de winkel.

Ruim tien maanden geleden sloot in Ermelo de meer dan 100-jarige zaak Leene Schoenen en Tassen. De plek werd opgevuld door een nieuwe schoenenwinkel. De ondernemers die de nieuwe zaak openden zijn Hammie en Richard van Heukelum. Zij namen drie jaar geleden de modezaak Moda.Donna E.Si over, en daar kwam in juni 2019 een tweede zaak bij.

In september 2019 opende Schuurman Schoenen een nieuwe zaak. De winkelketen opende in Beilen het 43e filiaal van Nederland. Andre Nijkamp, die daarvoor bij Schuurman Schoenen in Hoogeveen werkte, werd de franchisenemer van de nieuwe zaak.

Op 4 juli 2019 heeft schoenenlabel Nubikk de deuren geopend van de eerste flagshipstore in Amsterdam. De nieuwe winkel is te vinden midden in de populaire 9 straatjes, op de hoek van de Keizersgracht en de Hartenstraat. Het merk koos bewust voor een vlaggenschip in Amsterdam als eerbetoon aan haar Nederlandse roots.

In Breda en Bergen op Zoom werden de afgelopen maanden vernieuwde zaken van Omoda geopend. Omoda was al te vinden in deze steden maar is in beide gevallen verhuisd naar een nieuw pand. De winkels zijn ruimer en beter zichtbaar in de winkelstraat.