TOP

Schuurman Schoenen opent in Wierden

Schoenenzaak Schuurman Schoenen opent een nieuwe winkel op de locatie waar voorheen Jan Pas Wierden te vinden was.

Donderdag 12 december opende Schuurman Schoenen een nieuw filiaal in Wierden, zo is te lezen op Tubantia. De schoenenwinkel opende op de plek waar voorheen Jan Pas Wierden te vinden was. Schuurman Schoenen heeft veel klanten in Wierden, zo vertelt André van Woudenberg, supportmanager bij Schuurman Schoenen aan Tubantia: “Die gaan nu naar onze winkels in omliggende plaatsen als Almelo, Rijssen en Nijverdal, maar kunnen straks dichter bij huis terecht.”

Schuurman schoenen heeft een andere doelgroep dan Jan Pas, zo legt Van Woudenberg uit: “Wij richten ons op het middensegment. Wij beginnen daar waar de discounters stoppen en eindigen waar de luxere zaken beginnen. Om een voorbeeld te geven: Jan Pas verkocht schoenen van het merk Van Bommel. Die vind je bij ons niet. Wij verkopen schoenen met prijzen van 59 of 69 euro tot schoenen van 109, 119 of 129 euro.”

Schuurman Schoenen bestaat al ruim 60 jaar en is voornamelijk vertegenwoordigd in het noorden en oosten van het land. Het bedrijf telt inmiddels 42 schoenenwinkels en een webshop.