TOP

Spectaculaire kick-off inkoopseizoen in C.A.S.T. [advertorial]

Op 4 en 5 februari is dé kick-off van het inkoopseizoen met het TrendEvent.

Op 4 en 5 februari is in C.A.S.T. in Nieuwegein de kick-off van het inkoopseizoen met het TrendEvent. In een ‘Black Box’ op het middenplein van het schoeneninkoopcentrum zijn op maandag 4 februari trendshows te zien met de nieuwste schoenen, tassen en accessoires voor Herfst-Winter ’13/’14.

Reserveren

Een reservering voor de show van 16.30 uur kan nog via de site www.cast.nl.

Trendexpo

Vast onderdeel van het TrendEvent is de gastexpositie TrendExpo. Hier tonen de volgende exposanten uit het youngfashionsegment hun collectie voor Herfst-Winter ’13/’14: Calvin Klein tassen, Collections, Chabo, Fiarucci, GAS Footwear, Giesswein, Gimpex, Head over Heels Walkers,  Laurent David, MK Switchit, Pastry, Ragstar, Rock’n Blue, Tango Shoes, Philippe Bruneel Agencies, Boo/Laurent Davind/Emmy Wieleman, Cycleur de Luxe/Patrick 1892/Ness en Woly.

Lunch

Aangezien het Middenplein volledig bezet is door de Black Box, worden verschillende locaties in het pand, omgetoverd tot mini restaurants. Op deze manier kan er tijdens het oriënteren her en der worden genoten van diverse bites, tegen inlevering van lunchcoupons. Iedere bij C.A.S.T. geregistreerde detaillist krijgt 4 coupons toegestuurd.

Tot ziens in C.A.S.T!

Infowww.cast.nl
Telefoon: 030-603 72 33