TOP

Suzanne Mulders-Pluymers partner EB shoes & bags

Suzanne Mulders-Pluymers en Maartje de Bruijn-Bruning hebben besloten als volwaardige partners het bedrijf en de merkenportefeuille van EB Shoes & bags verder uit te bouwen.

De merken Chick on a Mission en Piazza Toscana zijn volledig in eigen beheer van EB shoes & bags. Dit houdt in dat de collectie opbouw, ontwerp, productie, verkoop en media planning in handen is van de firma. Daarnaast is EB shoes & bags vanaf dit seizoen agent voor de merken Sax en Hotch. 

Vanaf afgelopen seizoen brengt Chick on a Mission naast tassen, riemen, leren jasjes en portemonnees, ook een volwaardige schoenencollectie.

Sax biedt 100 procent Made in Italy-damesschoenen en accessoires. Alle artikelen hebben een casual en vrouwelijke uitstraling.

Hotch is een jong label met een Nederlands tintje. De gehele collectie wordt specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt, en heeft een jonge, stoere uitstraling. Leverbaar binnen zes weken met een minimum standaardmarge van 2.6, in veel verschillende handgefinishede materialen.

De klassieke schoenen van Piazza Toscana zijn ook 100 procent Made in Italy. Dit label biedt een brede materiaal- en leestkeuze en een ruime matenrange.

Voor meer informatie: EB shoes & bags, Cast-showroom 059, tel. 030-6042412 of e-mail: info@chickonamission.nl