TOP

Swibblr lanceert kledingmatch-app

De app Swibblr, waarmee je outfits kunt samenstellen, is uitgebracht voor het grote publiek, met webshops als Zalando, Mango en De Bijenkorf.

Modeliefhebbers kunnen vanaf 9 september 2016 gebruikmaken van Swibblr, een kledingmatch-app of ‘fashion slider’, zoals de startup het zelf noemt. Met de app kun je niet alleen kledingsetjes samenstellen, je kunt je samengestelde outfit of losse kledingstukken via e-mail delen met je vrienden. Merken die in de app zijn terug te vinden zijn onder meer Zalando, Mango, De Bijenkorf, Modemusthaves en Van Den Assem.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een smartphone of tablet om online te shoppen. Dit blijkt uit onderzoek Ruigrok Netpanel, What’s Happening Online 2016. De open-betaversie moet ervoor zorgen dat het publiek en modemerken nog meer betrokken raken bij verdere ontwikkeling van de app.

“We geloven dat online shoppen nog leuker kan worden en hopen bij te dragen aan een unieke online shop-ervaring, waarbij grenzen tussen webwinkels vervagen”, vertelt het team achter de app in een persbericht.