TOP

The Sensible Shoe Company doneert 5000 paar schoenen

Het Nederlandse familiebedrijf The Sensible Shoe Company heeft 5000 paar nieuwe schoenen geschonken aan de ontwikkelingsorganisatie Humana.

Door schoenen te doneren aan Humana wil The Sensible Shoe Company bijdragen aan de duurzame projecten van die organisatie. De gedoneerde schoenen zijn van de merken Xsensible, nu bekend als Classicwalker, en Stretchwalker. Het schoeisel wordt binnenkort naar Afrika verscheept.

Xsensible Inside
The Sensible Sheoe Company produceert drie verschillende schoenenlabels. Het bedrijf werkt met de Xsensible Inside stretchtechnologie, een gepatenteerde technologie die extra comfort aan schoenen toevoegt. De schoenproducent zegt duurzaamheid erg belangrijk te vinden. Niet alleen in de kwaliteit van haar schoenen, maar ook daarbuiten.

Humana
Humana is een ontwikkelingsorganisatie die kleding inzamelt in Nederland. Met de opbrengst steunt Humana projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en economische ontwikkeling. De organisatie doet dit in samenwerking met lokale partnerorganisaties in zuidelijk Afrika.