TOP

Tweede Bata Superstore geopend in Uden

Bata heeft in Noord-Brabant een nieuwe winkel geopend. De Bata Superstore is sinds begin deze maand te vinden in Uden. Het tweede filiaal van Bata brengt op 450 vierkante meter een gevarieerd aanbod aan schoenen en accessoires.

Beeld: Bata Superstore

Met een zwart glanzende, brede pui is de nieuwe vestiging van Bata Superstore bijna niet te missen aan de Udense Marktstraat. De winkel is jong, stoer en modern ingericht en kent een breed assortiment aan schoenen en accessoires voor jong en oud. Het is de tweede winkel van Bata Superstore nadat het multibrand concept al succesvol was in Best met een superstore van 750 vierkante meter.

Op een oppervlak van 450 vierkante meter biedt Bata Superstore in Uden een breed merkenpakket met schoenen van onder meer G-star, Maruti, Ecco, Hub, PME Legend, Skechers, Rieker en Mexx. Voor kinderen staat er een gevarieerd aanbod; waaronder laarsjes van Bergstein, sneakers van Mexx, boots en veterschoenen van Braqeez en Shoesme. Ook voor veiligheidsschoenen van Bata Industrials kunnen thuisklusser en professionals.