TOP

Krein Bons ontvangt Retail Career Award tijdens Retailer of the Year gala

Zeeman is dit jaar uitgeroepen tot ‘ABN Amro Retailer of the Year the Netherlands’ 2022/2023. In de schoenenbranche viel dit keer geen bedrijf in de prijzen, maar een bijzondere award was er wel voor Krein Bons. De onlangs afgetreden ceo van vanHaren werd bedankt voor zijn inzet en prestaties binnen de retailsector met de ‘Retail Career Award’.

De afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete retailers voor de ABN Amro publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Webshop Award the Netherlands’. Op 6 september zijn de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt. Deze winnaars maakten hiermee kans op de overalltitels die donderdag werden uitgereikt tijdens het ‘ABN Amro Retailer of the Year 2022/2023’ gala bij De Tinfabriek in Naarden.

Zeeman

Zeeman werd verkozen tot ‘Retailer of the Year the Netherlands’ en liet hiermee de overige 37 genomineerden achter zich. In de ogen van de consument verdient Bike Totaal de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’. Zooplus sleepte de ‘Webshop Awards the Netherlands’ in de wacht. Het managementteam van Xenos is uitgeroepen tot het ‘Retail Managementteam of the Year’. De titel ‘Sustainable Retailer of the Year’ is dit jaar door Bever gewonnen. Erik-Jan Mares, ceo van Zeeman won de vakprijs ‘Retail Executive of the Year’.

Retail Career Award

De onlangs afgetreden ceo van vanHaren Krein Bons greep net naast de titel ‘Retail Executive of the Year’, maar hij ging niet met lege handen naar huis. Met een speciale award werd hij bedankt voor zijn inzet en prestaties binnen de retailsector. De ‘Retail Career Award’ 2022-2023 werd hem toegekend namens de jury van de vakprijzen.