TOP

VanHaren is ‘Gouden werkgever van 2009’

Schoenketen vanHaren is afgelopen maand uitgeroepen tot 'Gouden werkgever van 2009'. Deze erkenning voor de Beste Werkgevers is een initatief van Effectory en VKbanen.

In een medewerkersonderzoek van onderzoeksbureau Effectory werden 263 organisaties met elkaar vergeleken. Medewerkers mochten hun oordeel geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden bij hun werkgever.

Van de 263 deelnemende organisaties werden er 146 gekwalificeerd als Beste Werkgevers in de categorieën goud, zilver of brons. Organisaties met een minimale score van 6,75 op het gebied van algemene tevredenheid zijn opgenomen in de lijst van Beste Werkgevers 2009. Bij vanHaren kwam de score uit op een 8,1.

“We zijn bijzonder blij met dit resultaat. Juist in dit bijzondere jaar waarin wij ons 80 jaar bestaan vieren en de vernieuwde leerschool introduceerden”, zei directeur Krein Bons in een reactie. De leerschool is een verzameling interne opleidingstrajecten voor aankomend filiaalmanagers, assistent filiaalmanagers en topmanagers.

VanHaren heeft in Nederland 125 filialen en ongeveer 1500 medewerkers. Het bedrijf is onderdeel van de Duitse Deichmann-groep. Het bedrijf is actief in achttien Europese landen.