TOP

Vanneste Lifestyle Group verwerft schoenenlicentie State of Art

Mannenmodemerk State of Art heeft in Vanneste Lifestyle Group (VLG) een licentiepartner voor de schoenenlijn gevonden.

Foto: State of Art

State of Art komt met een schoenencollectie. Het mannenmodemerk heeft hiervoor een licentieovereenkomst afgesloten met de Belgische Vanneste Lifestyle Group. State of the Art brengt al 35 jaar complete collecties voor mannen die zich ‘modern en authentiek kleden en belang hechten aan kwalitatieve en duurzame materialen’. Met de eigen schoenenlijn kan het label klanten nu van top tot teen in het nieuw steken.

Vanneste Lifestyle Group

De Vanneste Lifestyle Group, bekend van vélocouture-label Cycleur de Luxe, wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en distributie van de footwearcollectie. De Belgische groep heeft eigen sourcing en productielocaties voor schoenen in Portugal en Azië. De ‘State of Art Footwear’-licentie is binnen de groep ondergebracht onder de nieuwe DSA BV.

De eerste collectie, voor winter 2023-2024, is vanaf 23 januari te zien in de showrooms van VGL in Nieuwegein (Cast) en Drongen. Hoewel gedeeld met Cycleur de Luxe, benadrukt de Vanneste Lifestyle Group in een aankondiging dat de verkoop en distributie van beide merken los van elkaar staan.