TOP

Nieuwe outdoorbeurs: wat we kunnen verwachten van On Track in Cast

Na schoenen en (mannen)mode, richt Cast zich met het nieuwe event On Track op het hiking- en outdoorsegment. De eerste editie vindt plaats op maandag 12 december.

Foto: Toomas Tartes via Unsplash 

Wie is tijdens corona niet gaan wandelen? Veel mensen zijn de natuur na de pandemie blijven opzoeken; retailers doen nog altijd goede zaken met wandelschoenen en aanverwante producten. Cast speelt op deze ontwikkeling in met een nieuw b2b-event: On Track. Het is de opvolger van de vroegere Lifestyle & Outdoor Beurs en vindt plaats op maandag 12 december.

Schoenen, sokken en drinkflessen

On Track draait om hiking en outdoor in de breedste zin van het woord, van wandelschoenen en -kleding tot sokken en drinkflessen. “We merken dat de interesse in en vraag naar deze producten blijft toenemen”, zegt marketeer Claudia Klop in een aankondiging. “Steeds meer winkels kiezen ervoor om hun assortiment met wandelproducten uit te breiden.”

On Track is een initiatief van Cast en wordt ondersteund door partners als ANWR-Garant Nederland, Outdoorspecialist.nl en Sportpartner. Met exposanten als Falke, Hunter, Life-Line, Lomer, Lowa, Meindl en Vaude zijn de eerste deelnemende merken inmiddels bekend. Meer informatie is hier te vinden.