TOP

Ziengs Beste Winkelketen Nederland in categorie Schoenen

Ziengs heeft de verkiezing Beste Winkelketen van Nederland gewonnen in de categorie Schoenen. De verkiezing vond dinsdag 6 oktober plaats tijdens de ING Retail Jaarprijs.

Verder genomineerd in de categorie Schoenen waren Manfield, Schoenenreus, Schuurman Schoenen en vanHaren. Vorig jaar was Ziengs ook al de winnaar van de Publieksprijs. De Vakjuryprijzen worden verdeeld tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 11 november in Studio 21 in Hilversum.

Beoordelingen
De Publieksprijzen worden vastgesteld na een consumentenonderzoek. Mensen kunnen via de www.bestewinkelketen.nl hun stem uitbrengen. Dit jaar benoemden en beoordeelden 325.000 consumenten hun favoriete winkelketens.  

Winnaars
Grote winnaars in andere categorieën waren Ikea, Hema en Media Markt met allen twee prijzen. In de detailhandel wonnen onder andere Miss Etam (vrouwenmode), C&A (herenmode) en Hunkemöller (bodyfashion).

Jaarpijs
De ING Retail Jaarprijs bestaat sinds 1996 en reikt ieder jaar prijzen uit aan de beste winkelketen en beste zelfstandige winkel. De prijzen worden toegekend op basis van een professionele jury voor de Vakjuryprijs en een publieksjury voor de Publieksprijs.