TOP

Adidas brengt colourchanging sneakers uit

Adidas Consortium brengt in samenwerking met de Britse retailer End. een schoen uit die van kleur verandert wanneer het reageert op hitte.

Adidas Consortium heeft in samenwerking met de Britse retailer End. het Trainrun model 2018 een update gegeven, zo is te lezen op de website van het sportmerk. De schoen bevat kleurveranderende technologie, waarmee de drager wordt verteld wanneer hij of zij aan haar top zit. De sneaker reageert op de hitte van de voet, en verandert dan van kleur; van zwart naar vuurrood.

Partnerschap

Adidas Consortium brengt partners en retailers bij elkaar voor een samenwerking. Elk nieuw partnerschap biedt een creatieve nieuwe kijk op de iconische stijlen die Adidas in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Daarnaast laten ze zo high-performance technologieën zien die verschillende partners hebben ontwikkeld. De Britse Winkel End begon in 2005 als kleding- en sneakerwinkel in Newcastle, Engeland. De winkel werd al snel een go-to bestemming voor streetwear in het Noordoosten van Engeland.

De Adidas Consortium X END Terrex Agravix XT is verkrijgbaar vanaf 30 maart 2019 en kost 220 dollar.