TOP

Ambiorix creëert nieuwe schoen voor Brussels Airlines 

Brussels Airlines onthulde op 18 januari haar nieuwe personeelsuniform, waarvoor Ambiorix drie herenschoenen van veganistisch cactusleer ontwierp. Deze duurzame keuze benadrukt het belang van sterke leveranciersrelaties, volgens Isabelle Vanleeuw, Hoofd Inkoop bij Brussels Airlines.

Beeld: Brussels Airlines

Brussels Airlines heeft op 18 januari hun nieuwe personeelsuniform onthuld. Voor de herenschoenen werd opnieuw gekozen voor de Belgische fabrikant Ambiorix. Ambiorix heeft speciaal voor Brussels Airlines drie modellen herenschoenen ontworpen gemaakt van veganistisch cactusleer. Een veterschoen, een bottine en een schoen met gesp. “Samen met Ambiorix hebben we belangrijke stappen gezet naar duurzaam schoeisel voor onze bemanning. We hebben er bewust voor gekozen om te werken met materialen die mens, dier en natuur respecteren. Sterke relaties met onze leveranciers zijn essentieel voor ons bedrijf om succes op lange termijn te boeken. Door samen te werken konden we een duurzame innovatie realiseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het draagcomfort voor onze werknemers. Dit is echter slechts een begin. We blijven zoeken naar manieren – in nauwe samenwerking met al onze leveranciers – om op een doordachte en duurzame manier bij te dragen aan de maatschappij”, aldus Isabelle Vanleeuw, Hoofd Inkoop en Gebouwenbeheer bij Brussels Airlines.

Ambiorix-zaakvoerder Peter Vavedin is trots op de creatieve samenwerking: “We zijn heel erg fier op de creatieve samenwerking met Brussels Airlines, het geeft veel voldoening dat deze Belgische vliegtuigmaatschappij opnieuw kiest voor Ambiorix. Op deze manier gaan onze schoenen een groot stuk van de hele wereld rond.”