TOP

Cast en ANWR-Garant organiseren vernieuwd TrendEvent

Cast organiseert, in samenwerking met ANWR-Garant, op maandag 4 en dinsdag 5 februari 2013 een vernieuwde versie van het TrendEvent.

Om het evenement verrassend en fris te houden, voeren Cast en ANWR-Garant enkele vernieuwingen door tijdens de eerstvolgende editie van het evenement.

Trendshows
De trendshows vinden op 4 februari plaats in een ‘Black Box’ op het middenplein in Cast. Tijdens deze shows worden de nieuwste trends op het gebied van schoenen, tassen en accessoires getoond voor najaar/winter 2013-2014. Detaillisten die aanwezig willen zijn bij deze shows kunnen zich vanaf eind december hiervoor aanmelden via de website van Cast. Verschillende andere locaties binnen het pand dienen tijdens het TrendEvent als restaurant.

Expo
De TrendExpo vormt ook een onderdeel van het evenement. Eerder vond deze gastexpositie plaats in het aangrenzende Mercure Hotel, maar in februari vindt hij plaats in het centrum zelf. Op die manier speelt het hele TrendEvent zich af onder een dak.

Gastexposanten
Naast de tweehonderd vaste exposanten vullen ook gastexposanten het aanbod aan. Onder andere de merken Gimpex, Rock’n Blue, Online Shoes, Pastry en Cycleur de Luxe bevestigden al aanwezig te zullen zijn op 4 en 5 februari 2013.