TOP

Cindy Crawford ontwerpt schoenenlijn voor vanHaren

Voormalig topmodel Cindy Crawford heeft voor de Nederlandse schoenketen vanHaren de collectie '5th Avenue' ontworpen.

Vanaf half september ligt haar lijn ‘5th Avenue’ in de winkels van de schoenenretailer. vanHaren is een dochter van Europa’s grootste schoendetailhandelaar Deichmann. Vanaf 14 september is de reclamespot op tv in Nederland. Deze werd opgenomen in New York.

Modellen
De “Cindy Crawford collection by 5th Avenue” bestaat uit achttien modellen. In de lijn zitten enkellaarsjes en pumps van glad leer, en lange laarzen in het bruin, cognac en zwart. Ook in deze zal de overknee-laars terugkeren.¬†De prijzen liggen tussen de 34,90 euro en 99,90 euro. Volgens de 43-jarige Crawford houden alle vrouwen van schoenen en zij ook. Ze hoefde er dan ook niet lang over na te denken om haar eigen collectie uit te brengen.

Glamour
VanHaren koos voor Crawford omdat zij “een voorbeeld is voor de moderne, zelfbewust vrouw die weet wat ze wil en waarde hecht aan elegantie, stijl en kwaliteit”, aldus Krein Bons, directeur van vanHaren. Met haar zullen we in Nederland een aansprekende damescollectie presenteren, die bij iedereen glamour voor een betaalbare prijs brengt.”