TOP

Cream PR en Allgoods verhuizen naar Cast

Op woensdag 15 januari verhuizen Cream PR en Allgoods naar het schoenencentrum Cast in Nieuwegein.

Cream PR en Allgoods nemen hun intrek in het schoenencentrum Cast in Nieuwegein. In een persbericht laten de twee partijen weten: “Sustainability raakt ons allemaal. Met Cast hebben we een unieke locatie gevonden, centraal gelegen in het land, waar we Allgoods verder kunnen uitrollen en ons midden in het handelsdomein bevinden.”

Workshops

Vanuit deze basis faciliteren ze een showroom met ruimte voor workshops, presentaties, afspraken en speciale gelegenheden voor de aan Allgoods verbonden merken en bedrijven. “Voor Cream PR is het een niet meer dan logische stap vanwege de werking met de digitale showroom inclusief snelle delivery- en pick up service. Cast is goed bereikbaar en bovendien bevinden we ons te midden van 160 showrooms met een internationaal aanbod van meer dan 600 merken.”

Nieuwe samenwerking

Marijn Verschure, general manager van Cast vertelt: ‘’Met de komst van Cream PR en AllGoods zetten we met Cast. een nieuwe samenwerking neer die helemaal past bij deze tijd. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en expertise. Een andere vorm van samenwerken waarbij we elkaars initiatieven vanuit een centrale ligging en strategisch oogpunt voor de langere termijn verder kunnen uitrollen en ontwikkelen.’’

Over Allgoods

Allgoods is een netwerk van “allgood companies & true fashion labels”, dat op 3 februari wordt gelanceerd in Cast tijdens het Kick-on event. Het delen van inspiratie en informatie staat voorop. De doelstelling van Allgoods is om gedragsverandering bij de consument te stimuleren door middel van het delen van gezamenlijke kennis en inspiratie met media, influencers en retailers. Onder andere Rhumaa, Myomy, Reshare en Project Cece maken al deel uit van Allgoods.