TOP

De Roos Schoenen verhuist en breidt uit

Schoenenzaak De Roos Schoenen in Breda gaat na 30 jaar verhuizen naar een groter pand. De eigenarengaan ook de collectie uitbreiden.

Na 30 jaar is De Roos Schoenen in Breda uit z’n jasje gegroeid. De schoenenzaak gaat verhuizen van de Ginnekenweg naar de Wilhelminastraat. Op dit moment is er in dat pand een winkel van Van den Assem gevestigd, daarvoor zat er Bakker Schoenen. Op Instagram laten eigenaren Gido Aben en Chantal van den Burg weten: “Een behoorlijke stap voor ons, maar we zien het als een hele mooie uitdaging.”

Te klein

Het huidige pand van De Roos Schoenen wordt te klein: “We hopen in het nieuwe pand de collectie beter en ruimer te kunnen presenteren.” Ook de collectie wordt na de verhuizing uitgebreid, en de eigenaars doen bij de Instagrampost een oproep: “Mocht je op dit moment bepaalde schoenen of een merk in onze collectie missen, dan horen we dit graag.”

Over de Roos Schoenen

De Roos Schoenen zit al ruim 30 jaar aan de Ginnekenweg in Breda. De winkel verkoopt luxe en trendy kwaliteitsschoenen voor mannen en vrouwen. Bij de vrouwen liggen de prijzen gemiddeld tussen de €120,- en €250,-, in het mannensegment loopt dat door tot €350,- of meer. De zaak verkoopt onder andere schoenen van Arche, Dubarry, Unisa, Paul Green, Via Vai, Greve en Floris van Bommel.

Op de foto: eigenaren Gido Aben en Chantal van den Burg in hun oude pand aan de Ginnekenweg. (beeld: Wilke Wittebrood)