TOP

Duca Walking: comfort en connectiviteit tijdens het wandelen

Duca Walking presenteert met trots haar innovatieve benadering van wandelen met de lancering van een baanbrekende technologie die ontworpen is om de natuurlijke beweging van de voet te verbeteren. Hierdoor wordt ongeëvenaard comfort gegarandeerd en wordt de gangcyclus geoptimaliseerd voor een superieure wandelervaring.

Beeld: Duca Walking

“Bij Duca Walking geloven we dat wandelen niet alleen een manier is om je te verplaatsen, maar ook een fundamenteel onderdeel van hoe we verbinding maken met de wereld om ons heen. Ons merk is gebouwd op deze principes van functionaliteit en verbinding, en biedt schoeisel dat geschikt is voor stedelijke omgevingen en perfect is voor het verkennen van de natuur.

Met Duca Walking is er werkelijk geen pad totdat je het bewandelt. Onze wandelschoenen Lecce en Lucca tonen onze toewijding om stijl en functionaliteit te combineren”, luidt het in een persbericht. Deze maand heeft Duca Walking haar assortiment in Nederland uitgebreid met de lancering van de Cisomo en de Fortino. Duca Walking staat op het punt om langeafstandswandelen te revolutioneren door zich specifiek te richten op het terrein hier in Nederland; de wegen, natuurroutes en wandelpaden. Op deze manier voorziet Duca Walking daadwerkelijk in een behoefte in de markt door de nadruk te leggen op comfort en prestatie op gelijkmatige, vlakke ondergronden.