TOP

Durlinger opent winkel in Valkenswaard

Op zaterdag 23 maart vond de opening plaats van de Durlinger winkel aan de Eindhovenseweg 10 in Valkenswaard. Het pand kent een historie van bijna 100 jaar schoenenverkoop. Familiebedrijf Durlinger neemt dit stokje over.

Beeld: Fleur Fotografeert

Durlinger is een familiebedrijf dat al 143 jaar mensen blij maakt met schoenen. “In die zin is onze historie vergelijkbaar met die van de familie Smolders die ook al generaties lang schoenen verkopen”, aldus directeur Roger Durlinger.

Daarnaast is het merkenpakket ook uitgebreid. “Naast onze 60 merken waaronder Rieker, Gabor, Skechers, Tamaris, Xsensible en Waldlaufer, hebben we een aantal merken speciaal ingekocht voor onze winkel in Valkenswaard. Hierbij moet je denken aan: Hartjes, Hispanitas en Mephisto.”

Groot aanbod kinderschoenen
Durlinger staat bekend om het grote aanbod in kinderschoenen. Voor de kids is er een gezellige Schoenmaatjes afdeling met veel keuze in kinderschoenen met merken zoals: Ikke,
Vans, Red Rag, Develab, Shoesme, Replay, Kipling en Skechers. Bij de verbouwing van deze winkel is goed gekeken naar de historie en uitstraling van het pand. “We zijn gegaan voor een eigentijdse uitstraling. Samen met ons enthousiaste team hebben we erg veel zin om in Valkenswaard aan de slag te gaan”, laat Durlinger weten.