TOP

Ecco opent vijftigste winkel in jubileumjaar

Het schoenenmerk Ecco opende op 28 februari haar vijftigste winkel in Deventer.

2013 is het jaar waarin het bedrijf vijftig wordt. De opening van dit filiaal valt dus samen met het jubileum van Ecco. Het uit 1963 stammende Deense merk ziet dit als een mijlpaal.

Deventer
Het interieur van de nieuwe winkel in Deventer is strak en modern. Kenmerkend zijn de witte tinten en de leren meubels, in combinatie met veel hout. Verantwoordelijk voor het ontwerp is Erik Heldoorn. “Wij zijn er zeer trots op om in het jaar waarin ons merk vijftig jaar bestaat, de vijftigste Ecco Concept Store van Nederland te openen. Als onderdeel van onze succesvolle expansie in de Nederlandse markt hebben we de laatste jaren veel bestaande winkels van een modern jasje voorzien en nieuwe winkels en shop-in-shops geopend. Deventer is nu ook een Ecco-winkel rijker. Een goede toevoeging aan het huidige winkelaanbod.” Volgens Ecco komen de waarden van het bedrijf zowel in de schoenen als in deze winkel goed naar voren.

Nieuwe collectie
Momenteel ligt de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2013 in de net geopende Ecco-winkel. Concept stores van Ecco verkopen zowel dames- als herenschoenen van het merk. Het hoofdkantoor van Ecco bevindt zich in Denemarken. Het Scandinavische label telt ongeveer 20 duizend medewerkers en heeft verkooppunten in ruim negentig landen.