TOP

Eerste huurders Post Rotterdam bekend

De eerste huurders van het nieuwe winkelcentrum Post Rotterdam zijn bekend. Het zogenaamde 'House of lifestyle brands' komt in het voormalige postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam en gaat eind dit jaar van start. Er wordt verwacht dat het winkelcentrum, ontworpen door UNStudio, in 2013 helemaal af is.

De eerste huurders voor winkelruimte in Post zijn Van den Assem Schoenen, met 1.600 m2 winkelruimte en Daka Sports met 2.400 vierkante meter. De twee bedrijven hebben als eerste een huurcontract getekend met Post- X-Change, dat wordt vertegenwoordigd door Delta Development Group. Beide winkels huren winkelruimte op de tweede verdieping en grenzen aan de foyer.

House of lifestyle brands
‘House of lifestyle brands’ zal bestaan uit zes etages met fashion, food, shopping en design. Naast ruimte voor retailers is er ook ruimte voor  de organisatie van evenementen, tentoonstellingen en andere publieke aangelegenheden. En in het gebouw komt een hoteltoren met negentig kamers. Het shoppingcentrum zal bestaan uit 19.000 vierkante meter winkels en 1.000 vierkante meter voor horeca.

Van den Assem
Van den Assem Schoenen is niet onbekend met Post Rotterdam. Het bedrijf opende er in november en december 2010 een Ugg Australia outletstore. Op de winkel kwamen 120.000 bezoekers af.