TOP

FC Utrecht, OFM. en Cycleur de Luxe maken samen exclusieve sneaker

Al vijf jaar lang werken FC Utrecht en het herenmodehuis OFM. samen aan de clubkostuums van de staf en de spelers. Dit jaar hebben ze Cycleur de Luxe, een Belgisch sport- en sneakermerk, betrokken bij de samenwerking om een exclusieve blauwe sneaker voor de club te creëren. En niet alleen voor de spelers: ongeveer 40 paar van deze schoenen zijn beschikbaar voor de supporters in de winkels in Nieuwegein, Leidsche Rijn en Woerden.

Beeld: OFM.

Cycleur de Luxe heeft al geruime tijd een prominente plaats in het aanbod van OFM. en is daarmee een van de best verkopende sneakermerken in hun collectie. De connectie met voetbal ontstaat vanzelf, gezien de gedeelde passie voor wielrennen en sport.

Beide modemerken streven naar een zo klein mogelijke ecologische impact bij de ontwikkeling van de sneakers. Ze hebben bewust gekozen voor duurzame Europese materialen voor de schoenen, zoals hoogwaardig nubuck en katoenen veters. Bovendien vond de volledige productie plaats in Portugal en is de verpakkingsdoos van gerecycled FSC-karton.