TOP

Heidi Klum gaat schoenen en kleding ontwerpen

De deelnemers van Project Runway krijgen er misschien een concurrent bij, want presentatrice van het programma en model Heidi Klum gaat zelf ook kleren en schoenen ontwerpen.

De lijn, die tot nu toe nog geen naam heeft, zal starten met seizoen herfst/winter 2010. Klum gaat hiervoor samenwerken met de Amerikaanse webshop Modern Vintage. Volgens een medewerker van de webshop komen behalve schoenen ook jurken, zwem- en sportkleding in de collectie voor. In februari zal al een zwangerschapscollectie van haar hand in de winkels komen te liggen. Zelf beviel het model recent van haar vierde kind.

 

De presentatrice van het bekende programma waarin designers tegen elkaar strijden, wordt vaak geprezen om haar eigen stijl. De collectie zal dan ook gebaseerd worden op haar eigen garderobe. Zelf omschrijft ze die als “vrouwelijk, fashionable met een beetje rock ’n roll.”

 

De schoenenlijn wordt waarschijnlijkin februari 2010 gelanceerd. De collectie bestaat uit 48 verschillende modellen, variërend van stiletto’s tot winterlaarzen. De Klum-collectie zal via de de webshop van Modern Vintage verkocht worden. De verkoopprijzen zijn nog niet bekend.