TOP

Ook tassen en schoenen van Victoria Beckham

Na de positief ontvangen collectie die Victoria Beckham showde tijdens de Fashion Week in New York, heeft ze besloten ook eigen schoenen en tassen te gaan ontwerpen.

La Becks zegt dat ze het beu is om een wandelend reclamebord te zijn voor andere merken en ontwerpers, die volgens haar profiteren van de gratis reclame die ze maakt. Als zij met een designeritem wordt gefotografeerd, schiet de verkoop volgens haar vaak omhoog.

Aandacht
Dan kan de voormalige Spice Girl net zo goed haar eigen spullen onder de aandacht brengen en ze dus ontwerpen en dragen. Zelf heeft ze ook al gemerkt dat het veel effect heeft als celebrities je kleren dragen, dat gebeurde namelijk al bij haar jurken en zonnebrillen. Dames als Jennifer Lopez, Blake Lively en Dannii Minoque werden gespot in creaties van Victoria.

Liefhebster 
Het is geen geheim dat Victoria een groot fan is van schoenen en tassen, dus de stap van kleding naar deze accessoires is niet geheel onverwacht. De man van Victoria, voetballer David Beckham, heeft zijn vrouw een eigen atelier in hun villa beloofd zodra ze weer terugkeren naar Groot-Brittannië. Hoe de ontwerpen eruit gaan zien en wanneer ze op de markt komen, is nog niet bekend.