TOP

Intersport Duo eerste MBT-retailer van de maand

Intersport Duo is gekozen tot de eerste MBT-retailer van de maand. De filialen op het Gelderlandplein in Amsterdam Buitenveldert en in Uithoorn hebben zich volgens Masai Benelux in zeer korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke MBT-partner.

De prijs bestaat uit een bedrag van 500,- euro en is bestemd voor alle personeelsleden. Peter Snel, één van de eigenaren: “Intersport Duo staat voor de beste service, een hoog kennisniveau en een uitgebalanceerd functioneel assortiment. MBT past naadloos in deze visie. Bovendien kunnen wij ons met MBT onderscheiden. Wij halen met MBT een uitstekende omzetsnelheid en dus een prima rendement.”

De drie P’s
Elke maand wordt er een MBT-retailerverkiezing gehouden onder alle MBT-retailers in de Benelux. De selectie vindt plaats volgens het principe van de drie P’s: Product, Presentatie en Personeel. Bij Product wordt gekeken naar collectie, omzetsnelheid en het benutten van omzetpotentieel. De P van Presentatie heeft betrekking op de combinatie etalage en instore presentatie. Bij de P van Personeel wordt gekeken of MBT letterlijk en figuurlijk door het verkoopteam gedragen? Bij Intersport Duo zijn de 3 P’s heel goed in balans, waardoor MBT in deze winkels een bliksemstart heeft kunnen maken.