TOP

Nieuwe ontwerpwedstrijd Kop en Staart

De eerste ontwerpwedstrijd van Kop en Staart in 2009 krijgt een vervolg. Dit jaar wordt de ontwerpwedstrijd samen met de Nederlandse mode-ontwerpster Carola van Benthum georganiseerd.

In het kader van het tienjarig jubileum van Carola van Benthum wordt de wedstrijd aan een modeshow gekoppeld. Deelnemers mogen een droomjurk en (bijpassende) damesschoenen ontwerpen. De winnende creaties worden eind september tijdens de jubileum-modeshow gepresenteerd, geproduceerd en opgenomen in de voorjaar-zomercollectie 2011.  

Tips
De organisatie geeft  de deelnemers enkele tips: “Denk bij de kleuren die voor  de lente en zomer van 2011 aan mineralen, grondstoffen en aarde. Kies bijvoorbeeld een sobere stijl met prachtige kleuraccenten. Neem de trend niet te letterlijk. Verdiep je in eerdere collecties van Carola van Benthum en Kop en Staart. Begin daarna pas met schetsen. De werktekeningen zijn te downloaden via de website.”

Ontwerpen kunnen tot 30 juni 2010 worden ingestuurd. Per e-mail naar info@carolavanbenthum.nl of per post: Carola van Benthum, Steenstraat 62, 5831 JH Boxmeer.