TOP

Laatste nieuws

Dr. Martens heeft aangekondigd dat Giles Wilson op 27 mei in dienst treedt als de nieuwe chief financial officer (CFO) van het schoenenmerk. De komst van Wilson werd al in november vorig jaar aangekondigd. Jon Mortimore, de huidige CFO, zal

New Balance heeft in het afgelopen jaar een indrukwekkende omzetgroei van 23 procent gehaald, met als resultaat een omzet van 6,5 miljard dollar wereldwijd.

Sinds 1 januari 2024 heeft fashion retailer Omoda Van den Assem in handen. Deze overname is een strategische van Omoda om hun aanwezigheid in de fashion-wereld te vergroten. Door deze strategische zet bundelen twee familiebedrijven hun krachten.

Micam Milano vond – samen met een drietal andere modebeurzen – van 18 februari tot 21 februari jongstleden plaats en Schoenvisie was erbij! De welbekende Fiera Milano-hal was het sfeervolle decor voor het platform.

Het Italiaanse schoenenmerk Fratelli Rossetti heeft de catwalk betoverd tijdens de Milan Fashion Week met de lancering van hun nieuwe FW24-collectie Shoe Talks. De collectie is geïnspireerd op de typisch Italiaanse gebaren, zoals beschreven door Bruno Munari in "The Fine

De Nederlandse Schoenmakers Vereniging heeft op vrijdag 16 februari 2024 de finalisten voor de titel “Schoenmakerij van het Jaar 2024” aangekondigd.

Sorry, no posts matched your criteria.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Bengels

    Uitgelicht
    Sorry, no posts matched your criteria.