TOP

JR lanceert Kika-schoenenlijn

Schoenfabrikant JR heeft een comfortabele schoenenlijn ontworpen voor medewerkers in de zorgsector.

Uit persoonlijke overwegingen en om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen heeft de JR-directie deze schoenenlijn naar Stichting Kika (kinderenkankervrij) vernoemd. Stichting Kika werft fondsen die worden gebruikt om de strijd tegen kinderkanker en de gevolgen daarvan aan te gaan.

Exclusief 
JR heeft het exclusieve recht gekregen om in Nederland zowel dames- als herenschoenen te verkopen onder de naam ‘Kika’. Per verkocht paar schoenen wordt vrijwel de gehele marge gedoneerd aan Stichting Kika. De winkelverkoopprijs is 79,95 euro.

Iedere JR-dealer krijgt tot medio maart 2010 – onder voorwaarden – de mogelijkheid om de Kika-collectie te bestellen. Deze detaillisten mogen de naam en het beeldmerk van Stichting Kika in reclame-uitingen gebruiken.

Landelijke introductie
Eind april 2010 zal deze schoenenlijn landelijk worden geïntroduceerd. Aangesloten dealers, ziekenhuizen en zorginstellingen zullen worden voorzien van promotiemateriaal. Daarnaast worden de dealers vermeld in gecoördineerde reclame-acties in samenwerking met Stichting Kika.

Voor meer informatie over de Kika-collectie en deze actie kunt u terecht op telefoonnummer: 026-35 11 489, in Cast-showroom 306 of tijdens de GDS te Düsseldorf.