TOP

Kickers komt met kinderkledingcollectie

Schoenenmerk Kickers lanceert een Original Jeans Clothes-collectie voor kinderen van 2 tot 16 jaar oud. De kleding is vanaf lente/zomer 2011 voor de consument verkrijgbaar.

De kledingcollectie van Kickers is verdeeld in twee leeftijdscategorieën. De collectie voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar en is gemaakt van 100 procent ecologisch materiaal. De pre-teen collectie, voor kinderen van 8 tot en met 16 jaar, krijgt een stoere, meer vintage uitstraling. De prijzen bevinden zich in het middensegment.

De kleding zal in de eigen winkels van Kickers verkrijgbaar zijn, maar jeansshops en multibrandstores voor kinderen gaan de nieuwe lijnen ook verkopen. Als de kindercollectie aanslaat, wil het merk uiteindelijk ook een collectie voor volwassenen op de markt brengen.

Enkellaarsjes
Het is niet de eerste keer dat het schoenenmerk een kledinglijn op de markt brengt. In de jaren ’80 lanceerde het merk ook een kindercollectie, maar na een aantal jaren besloot Kickers zich alleen op schoenen te richten. Het merk heeft vooral bekendheid verworven met enkellaarsjes voor kinderen.