TOP

Cast vernieuwd horecaconcept op middenplein

Cast zal met ingang van het nieuwe inkoopseizoen het horecaconcept op het middenplein vernieuwen.

Na een lange verkenningsperiode heeft de directie van het schoenencentrum in Nieuwegein in Hutten Catering uit Veghel een nieuwe horecapartner gevonden, die perfect aansluit bij de behoeften van Cast.

De exploitatie komt voor rekening van Cast. Hutten Catering zal in opdracht van de leiding van het schoenencentrum de complete horecaservice verzorgen. Na een jaar wordt bekeken of Hutten ook de exploitatie voor zijn rekening zal nemen.

Grondige aanpak
De directie van Cast heeft zich georiënteerd op modebeurzen en ook diverse horecaconcepten buiten de beursbranche onder de loep genomen. Duidelijk werd dat niet kon worden volstaan met de vernieuwing van het meubilair, maar dat ook de balies, het assortiment, de presentatie en apparatuur ingrijpend aangepast moesten worden. Besloten is om de zaak gelijk grondig aan te pakken en het complete middenplein (officiële naam: Soeterboekplein) te vernieuwen. Dit is in recordtijd gelukt. Volgens Cast zal het nieuwe assortiment en de services vooral de eerste maanden regelmatig worden geëvalueerd en indien nodig worden bijgesteld.

De horecaservice op het middenplein is op beursdagen geopend van 08.30-17.00 uur en van 18 augustus t/m 30 september ook op de woensdagen en de donderdagen (11.00-14.00 uur).