TOP

Kijken: dit was Kick-on in Cast

Afgelopen maandag 3 februari was het eerste Kick On event in Cast, de aftrap van het nieuwe inkoopseizoen.

Maandag 3 februari werd in schoenencentrum Cast het nieuwe inkoopseizoen afgetrapt met een nieuw evenement Kick On. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur was er een speciaal programma ter inspiratie en bewustwording omtrent duurzaamheid en circulariteit. Er waren korte interviews met Annet Goede (AllGoods), Marja Baas (Myomy) en Willem Woudenberg (Sense Company) met betrekking tot hun aanpak op het gebied van duurzaamheid en beleving.

Opkomst

De opkomst van het event was voor de start van het seizoen goed. “We zijn hartstikke tevreden en trots dat we een verzorgd en compleet evenement hebben kunnen neerzetten. Het tijdstip is bewust vroeg gekozen, echter hadden we op meer ondernemers inclusief personeel gehoopt. We willen door een dergelijk event de branche bijelkaar brengen. Een event dat door de branche gedragen en bezocht wordt! Een goede start met een nog beter vervolg”, aldus Marijn Verschure van CAST.

Duurzame route

Bezoekers konden tijdens het event een ‘duurzame route’ door het pand volgen met merken en bedrijven die extra aandacht aan collecties of producten besteden op duurzaam en maatschappelijk vlak. In showroom 480 werd het duurzame platform AllGoods gelanceerd. AllGoods is een netwerk van ‘allgood companies & true fashion labels’, waarbij het delen van inspiratie en informatie voorop staat. Initiator Annet Goede werkt hiervoor onder andere samen met Project Cece, Rhumaa, Reshare en The Green Stitch van herenmodegigant Van Gils.

Cast & Kids

Aanstaande maandag 10 februari vindt de kinderschoenenbeurs plaats in Cast. Er zijn meer dan zestig merken aanwezig, waarvan je een overzicht hieronder kunt bekijken. Naast de kids merken op de beursvloer kun je op deze dag ook de 150+ vaste showrooms bezoeken. Deze zijn geopend van 09:00 – 17:00 uur.

Naast de Kids dag organiseert Cast de segmentdagen voor Comfort (9 maart) en Accessoires (16 maart). Alle segmenten komen samen op de 3-daagse beurs Buy & Bloom (1 & 2 maart).