TOP

VanHaren breidt directie uit

Schoenenbedrijf VanHaren heeft zijn directie uitgebreid met Han Sterk. Uiteindelijk zal hij de rol van Joost van Disseldorp overnemen als directeur inkoop.

Per 1 februari 2020 heeft VanHaren er een nieuwe directeur bij. De directie is namelijk uitgebreid met Han Sterk, die uiteindelijk de rol over gaat nemen van Joost van Disseldorp als directeur inkoop. “Sterk krijgt een opleidingstraject van anderhalf jaar en in de zomer van 2021 zal hij dan de functie van Disseldorp overnemen, die dan met pensioen gaat”, licht een woordvoerder van VanHaren toe aan Retailnews.

Directie

Sterk neemt tegen die tijd de plaats van Disseldorp in de directie in, die verder bestaat uit Krein Bons en Robbert Vos. Eerder was Sterk onder andere head of retail bij Hugo Boss en Only for Men en daarnaast heeft hij ook bij Jeans Centre gewerkt.

Over VanHaren

VanHaren is een Nederlandse schoenenketen die onderdeel uitmaakt van het Duitse Deichmann. VanHaren heeft 145 Nederlandse vestigingen, Deichmann heeft in totaal meer dan 4000 schoenenwinkels in Europa en de VS.