TOP

Lancering eerste Poekie-schoenencollectie

Poekie is het kleurrijke merk van ontwerper en illustrator Poekie Cuppens. Samen met Lyberthe Hoogenbosch van Amisa heeft ze nu ook een Poekie-schoenencollectie voor vrouwen en meisjes ontwikkeld.

Nadat zij achttien jaar lang verantwoordelijk was voor de grafische uitstraling van het merk Oilily, is Poekie Cuppens vier jaar geleden als zelfstandig ontwerper aan de slag gegaan. In samenwerking met Succes agenda’s maakt organizers en zo ontstond het merk Poekie.

De organizers waren het uitgangspunt voor een laarzen- en schoenencollectie voor kinderen en vrouwen, die samen met Lyberthe Hoogenbosch van Amisa werd ontwikkeld.

Eerste schoenencollectie
De eerste schoenencollectie voor lente/zomer 2013 bestaat uit westernlaarzen en ballerina’s. De kindercollectie is verkrijgbaar in de maten 28 tot en met 35, en de vrouwencollectie in de maten 36 tot en met 41. De collectie wordt getoond in Cast-showroom 278.

Schoolspullenlijn
Naast de laarzen en schoenen zijn er sjaals, organizers en tassen. Binnenkort wordt er ook Poekie-schoolspullenlijn gelanceerd.