TOP

Fred de la Bretonière lanceert Fretons

Het schoenenmerk Fred de la Bretonière lanceert een nieuwe lijn genaamd Fretons.

Het nieuwe sublabel heeft een sportieve en jonge uitstraling. In Fretons zitten zowel nieuwe als reeds bekende Fred de la Bretonière-kenmerken.

Leer
De modellen van Fretons worden gemaakt van zachte leersoorten. Het merk combineert suède met andere leren en de schoenen hebben gepolsterde schachten. Ook de veters van alle Fretons zijn van leer. De collectie bestaat uit sneakers in verschillende kleuren, maar wordt in het voorjaar van 2013 uitgebreid met bootschoenen, laarsjes, duffers en plimsoles.

Herkenbaar
Fretons zijn te herkennen aan een rood veteroogje aan de bovenkant van iedere schoen. Daarnaast onderscheiden de modellen zich door het Fretons artwork op de tong, een rood stiksel en een achterbies van vachetta leer.

Kopen
Wie een paar Fretons koopt krijgt daarbij ook een hangtag met een genummerd loodje, dat de echtheid van de schoenen garandeert. In de toekomst wil het merk de loodjes ook voor acties inzetten. Vanaf medio september liggen Fretons in de winkels van Fred de la Bretonière en zijn ze aan te schaffen via de webshop. Prijzen starten bij 179,95 euro.