TOP

ADVERTORIAL: Skechers medesponsor van de Men’s Health Urbanathlon 2012

Skechers Benelux is mede sponsor van de Men's Health Urbanathlon & festival die op 16 september zal worden georganiseerd in Amsterdam. Urbanathlon is meer dan een hardloopwedstrijd, het is een mediagenieke city race, met spectaculaire obstakels. Geen vlak asfalt maar een lang parcours waar de deelnemers over onder meer auto's en 3 meter hoge ramps moeten klimmen, waarbij meedoen voor de kick belangrijker is dan het winnen.
Tijdens dit event zullen meerdere stijlen uit de Skechers GOrun-collectie worden gepromoot via salespromoties op het terrein. Het Skechers performance atletenteam neemt deel aan het parcours en het Skechers promotieteam zal klaar staan om de performance-collectie de nodige boost te geven, ook zullen er goodies worden uitgedeeld.

Tijdens het event  kan men bij de Skechers promotietenten terecht voor een advies en een mening over de Skechers performance collectie. Na advies van ons performance team op de stand is er ook de mogelijkheid tot aanschaf van de Skechers GO collecties. Skechers verbindt graag haar naam aan coole  sportevenementen zoals de Urbanathlon.

Skechers GOrun is de officiële schoen van de Amerikaanse top-marathonloper, Meb Keflezighi. Meb droeg deze schoenen bij het behalen van een tweetal persoonlijke records tijdens de 2011 NYC Marathon en toen hij als eerste eindigde tijdens de 2012 Houston Trials. Meb heeft tijdens de marathon op de Olympische Spelen in Londen afgelopen zomer een vierde plaats weten te behalen. Een geweldige prestatie voor zowel Meb als de Skechers performance divisie. 
Ontwikkeld door de Company’s Advanced Concepts Team en in overleg met elite hardlopers zoals Meb. Skechers GOrun promoot een mid-foot strike en features zoals; GOimpulse sensoren voor flexibiliteit en een responsieve hardloopervaring. Deze minimalistische lijn heeft een 4mm lage heel drop en weegt met Resalyte™ ondersteuning slechts 196 gram (gebaseerd op herenmaat 42) en 139 gram (gebaseerd op damesmaat 36). Skechers GOrun is wereldwijd verkrijgbaar via sportwinkels en Skechers stores.
Skechers bouwt verder op haar succes omtrent minimal running. Deze zomer is dan ook Skechers GOrun Ride gelanceerd – een hardlooplijn met versterkte ondersteuning, Skechers GOtrain – een workout model, ontwikkeld voor meer stabiliteit en controle en met als laatste toevoeging Skechers GObionic – met een zero-drop als ultra minimalistische hardloopschoen. Al deze bovengenoemde stijlen zullen uiteraard worden gepromoot op de stand tijdens de Urbanathlon.