TOP

Skechers lanceert collectie met Diane von Furstenberg

Skechers werkt samen met Diane von Furstenberg voor een sportieve kleding- en schoenencollectie, waarin de kenmerkende 'Lips'-print van de modeontwerper centraal staat.

Foto’s: DVF x Skechers

Wat blijkt: Diane von Furstenberg is al langer fan van Skechers. “Als vrouw die veel onderweg is en als gepassioneerde wandelaar ben ik erg blij met de samenwerking met deze leider in comfortinnovatie”, stelt ze in een aankondiging van de gezamenlijke capsulecollectie, ‘Endless Kisses’. Daarvoor kregen de Uno en D’Lites sneaker, de Max Cushioning Elite hardloopschoen en de Hyper Slide recovery sandaal een make-over met Von Furstenbergs bekende Lips-print. De collectie wordt aangevuld met T-shirt, legging, short en sportbeha. “Een krachtige collectie, ontworpen voor diegenen die grenzen verleggen, de normen uitdagen en anderen inspireren.”

Wow-factor

“Van de herkenbare Diane von Furstenberg-designs op onze bestverkopende stijlen zullen modebewuste consumenten over de hele wereld enthousiast worden”, knikt Kathy Kartalis, senior vicepresident of global product voor Skechers. “Onze samenwerking met DVF biedt de ‘wow-factor’, die vrouwen laat zien dat Skechers het assortiment heeft voor een complete en comfortabele look die ze gedurende hun drukke dag graag zullen dragen.”