TOP

Leden ANWR-Garant kiezen Wolky als winnaar Gouden Schoen 2012

Tijdens het Trend Event in Cast op maandag 4 februari 2013 heeft ANWR-Garant de Zilveren Schoen en de Gouden Schoen 2012 aan de beste leveranciers uitgereikt.

Tijdens de borrel reikte inkoopdirecteur Dette van Heeswijk de Gouden Schoen 2012 uit aan Anthony Diks van Wolky en zijn team. Volgens één van de aanwezige winkeliers een zeer terechte winnaar. In 2002 kozen de leden van Garant het Nederlandse comfortmerk ook al als winnaar van de Gouden Schoen. 

De Zilveren Schoen werd door algemeen directeur Dennis Beute van ANWR-Garant uitgereikt aan het Converse-verkoopteam van de Bosgroup.

Trendshows
De trendshows die op maandag 4 februari 2013 in een ‘black box’ op het middenplein in Cast plaatsvonden, trokken veel bezoekers. Tijdens deze shows werden aan de hand van vier stijlthema’s de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen en tassen getoond voor najaar/winter 2013-2014.

Tijdens het Trend Event was er ook een gastexposantenbeurs, waar onder andere de merken Pastry, Ragstar en Cycleur de Luxe hun collecties voor najaar/winter 2013-2014 toonden.

Ben Saunders
Verschillende merken organiseerden speciale activiteiten voor de bezoekers. Zo stond er ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Ecco een espressobar in de showroom en voor de ingang de Bakbar met heerlijke taarten. In de nieuwe showroom van Rehab was er tijdens de lunch een akoestisch optreden van Ben Saunders.  

In Schoenvisie 2, die op vrijdag 18 februari zal verschijnen, ziet u een uitgebreid fotoverslag van het Trend Event. De gastcolumn is geschreven door Dennis Beute.