TOP

Manolo Blahnik hekelt talentloze sterren

Schoenontwerper Manolo Blahnik heeft gezegd een enorme hekel te hebben aan sterren zonder talent. Dat vertelde de ontwerper tijdens de presentatie van zijn zomercollectie 2010 in New York.

Hij haalt hard uit naar de talentloze vrouwen in Hollywood, die maar al te graag zijn schoenen dragen. “Al die nutteloze meisjes, ik zal geen namen noemen maar je weet wie ik bedoel”, aldus Blahnik. “Ze zijn ‘beroemd’ en dat is het dan. Belachelijk. Ik hou van vrouwen met stijl: actrices als Uma Thurman en stijliconen als Audrey Hepburn. Ik heb graag vrouwen met meer klasse in mijn schoenen.” 

Sarah Jessica Parker
Gelukkig hoeft Manolo Blahnik-verslaafde Sarah Jessica Parker zich niet druk te maken om de harde woorden van de schoenontwerper. Blahnik is namelijk een groot fan van de vrouw die zijn schoenen wereldberoemd maakte met haar rol als Carrie Bradshaw in de serie Sex and the City. “Ik adoreer Ms. Parker. De rol die zij in Sex and the City speelde heeft heel veel invloed gehad op mijn carrière. Ik beschouw Ms. Parker en Ms. Bradshaw beiden als mijn muzes.”