TOP

Medeoprichter verlaat To Be Dressed

Barry Kikkert, de medeoprichter van modeplatform To Be Dressed, verlaat het bedrijf na zeven jaar.

Na zeven jaar vertrekt medeoprichter Barry Kikkert bij modeplatform To Be Dressed. Hij vindt het tijd voor iets anders. Samen met Wouter Kokken richtte hij in 2013 To Be Dressed op als platform waar retailers anoniem en met korting voorraad kunnen verkopen, zoals uitverkoopartikelen of restvoorraad.

Volwaardige marktplaats

Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een volwaardige marktplaats met het aanbod van honderden Nederlandse retailers en merken, met afgeprijsde artikelen én nieuwe collecties. Volgens Kikkert is het inmiddels na Bol.com en Google Shopping de grootste modemarktplaats van Nederland. Eerder dit jaar nam webshop V&D het modeplatform over. “Dit alles maakt mij heel erg trots en zorgt ervoor dat ik To Be Dressed met een gerust hart kan achterlaten”, zegt Kikkert tegen Retailnews. Met V&D als partner verwacht To Be Dressed de groeiambities te kunnen versnellen.

Restanten

Het idee achter To Be Dressed begon met het verkopen van restanten die bij winkeliers blijft liggen na het einde van het seizoen. Inmiddels is het ook uitgebreid met actuele collecties. Retailers vergroten hun bereik aanzienlijk, zo vertelde mede-oprichter Wouter Kokken eerder aan Schoenvisie: “Daarnaast krijgen retailers bij ons de kans artikelen te verkopen die ze in hun eigen winkel niet kwijtraken, en vaak ook met een lager kortingspercentage.”